Start    Företagshälsa    Bildgalleri    Prislista    kontakt    Om Mrs Feelgreat   Träningspass    Hälsogrupp   Nyheter  Massage  Boka online

Kolla in vårens Nyheter

   Företags Massage

 


Massage är ett smärt dämpande ”metod”, det vet man idag. Detta beror på att kroppen vid massage utsöndrar endorfin och enkefalin som är kroppens eget ”morfin”. Detta utsöndras även vid träning, vilket gör att smärta oftast dämpas av rätt sorts träning.

Men massage har inte bara en bra effekt på smärta, det är ett otroligt avslappnade också. Blodtrycket sjunker, pulsen går ner. Högt blodtryck och höjd puls är ju två av dom stora problemen man idag ser hos människor som stressar mycket. Stor del av alla som är sjukskrivna idag är det på grund av just dessa symptom.

Massage är en typ av muskeltöjning, vilket gör att vi kan jobba med spända muskler som idag ofta leder till huvudvärk. Kan vi jobba bort mycket muskelspänning, kan vi säkert minska huvudvärk och nackstelhet.

Målet är ju nu att man ska "hinna före" och på så sätt förebygga sjukskrivningar. Därför jobbar jag nu mot olika företag, främst med rygg och nackmassage. Detta är ett sätt att få ner stress på arbetet och hjälpa till att bibehålla hälsan.

Dessutom är det så att man genom att massera ocj mjuka upp musklerna ökar blodgenomflödet och därmed prestationsförmågan. Detta kommer naturligtvis företaget till del.

 

 

                                     

Motverkar stressymptom

Rygg och nacke är de områden spänningar och stress oftast sätter sig. Mrs FeelGreat erbjuder halvkroppsmassage till förmånligt pris.

Vid halvkroppsmassage får den muskulaturen en rejäl och avslappnade genomgång. En sådan behandling tar 25-30 minuter.

För allas trevnad och för att hålla nere priset fungerar det bäst om de anställda tar med två egna badlakan. (Ni slipper kostnad för merarbetet vid tvätt)

För allas bästa är Mrs FeelGreat medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund som bland annat innefattar en kundförsäkring.

PRIS:

Halvkroppsmassage, 176 kr + moms, dvs 220 kr

45 minuters massage, 224 kr + moms dvs 280 kr

60 minuters massage, 256 kr + moms, dva 320 kr

Tillhandahållande av badlakan, 50 kr/ person

 

Copyright ® 2006 MrsFeelgreat.se
info@mrsfeelgreat.se
Start      Massage      Kontakt   Om Mrs Feelgreat  referenser  Hälsogrupp Nyheter
www.mrsfeelgreat.se