Start   Företagshälsa   Bildgalleri  Prislista   kontakt   Om Mrs Feelgreat   Träningspass   Hälsogrupp   Nyheter  Massage   Boka online

 

 

 

Sveriges Radio intresserade av Mrs Feelgreat

 

Jag hade den stora turen att få träffa Carina Bergqvist från Sveriges radio P4. som just dragit igång en programserie om olika träningsformer i programmet ”Uppe” på tisdagar. Naturligtvis ville jag att hon skulle vara med och svettas ett pass.

 

Läs mer                                                  Lyssna på radioinslaget

 

 

Vederslöv/Dännigelanda IF:s damlag har under ett flertal tillfällen anlitat Mrs. Feelgreat  och hennes fantastiskt ”mysiga” boxpass!

Vi är en härlig blandning av både unga och lite äldre tjejer som alla uppskattade den här typen av träning som ett skönt avbräck mellan löppassen på grusplanen!

 

Passen är jobbiga, svetten rinner ordentligt i pannan, pulsen är på max och tempot högt.

Men de är också sjukt roliga! Kan vara väldigt befriande att få ta i lite extra med den där kroken när tränaren står framför med mitsarna! Och så skönt efteråt när man verkligen känner att man har gett allt och är nöjd med sig själv!

 

Emma har dessutom en smått övernaturlig förmåga att peppa och pusha en till att ta i lite extra och hennes energi och glädje smittar av sig ordentligt!

 

Både V/DIF och jag personligen vill varmt rekommendera Emma och Mrs. Feelgreat

 

Malin Nilsson,

Tränare och spelare

Vederslöv/Dänningelanda IF

 

 

Mrs feelgreat gungar loss på Landstinget kronoberg.

 

Jag, Mrs feelGreat gjorde en praktik vecka på Landstinget i våras där jag bla höll ett funk pass (kolla under träningspass)

Så förra månaden blev jag uppringd av Gunilla Molin på FK puls landstinget. Dom hade hört av personalen på rehab om funk passet och undrde om jag kunde komma och hålla i ett pass för dom.

Självklart skulle det gå att ordna. Så i torsdags var det dags. 

Här möttes jag av ett 30 tal medelålders kvinnor med stor förväntan. Många påpekade att dom varit väldigt nyfikna på denna dansstil men inte vågat testa pga av dom tycker att dom varit för gamla. Så nu tog dom tillfället i akt för att äntligen pröva.

 

Och succé blev det. Här har vi damerna med attityd, med gung i benen som vet hur man släpper loss.

ALLA gav järnet och hängde på i alla tempo. Med Mycket härligt skratt svettades vi oss igenom en timme.

 

Efter fick jag många frågor om jag kunde hålla kurs i detta om jag hade någon grupp med 60 åringar osv.

Vad kan man säga VILKEN HÄRLIG GRUPP.

 

 

 

 

 

Carina Bergqvist från Sveriges radio P4 och jag efter ett tufft pass med boxning.

 

 

Scandic Hotell, Växjö

 

Tack vare Emma fick vi förmånen att kunna erbjuda massage till våra medarbetare här på hotellet varannan fredag. Massagen är mycket uppskattad av alla som har provat. På Scandic jobbar vi aktivt med hälsa och friskvård och har en egen hälsogrupp som bland annat ordnar olika hälsoaktiviteter för personalen. Även här har vi haft stor hjälp av Emma som har lett både Pump, Box och Yoga i våra egna konferenslokaler. Emma är en superhärlig tjej, full av energi och vi ser fram emot fler spännande och inspirerande pass tillsammans med henne…

 

 

SaabAerotech

 

Vi fick kontakt med Emma redan när hon studerade till hälsoutvecklare på Grimslövs Folkhögskola.
Bakgrunden till detta är att vi tycker det är helt avgörande att vår personal är frisk, glad och motiverad för att kunna delta i den ständiga utvecklingen och förändringen av vår verksamhet. Vår verksamhet som i huvudsak handlar om tekniska tjänster till kvalificerade tekniska system är minst sagt tuff och utmanande i alla dess former.

Att vi valde att behålla och utveckla kontakten med just Emma grundar sig i de positiva erfarenheterna redan från första början. Emmas entusiastiska och entusiasmerande sätt att få fler och fler aktiv är oslagbara. Samtidigt är Emmas bredd, innefattande coachning, kostrådgivning, massage, träning och tester, en kombination som tilltalar oss mycket.

Vi rekommenderar å det varmaste Emma och hennes företag Mrs Feelgreat om ni står inför valet att välja.

Peter Axelsson Avdelningschef Sensors, Command & Control vid SAAB Aerotech 

Med vänlig hälsning

Peter Axelsson

General Manager
Sensors, Command & Control
Electronic Systems Services 
SE-351 80 Växjö, Sweden

Mail: peter.axelsson@saabgroup.com
Tel +46 470 42 191
Fax +46 470 239 42
Mobile +46 70 590 89 96
 

 

Copyright ® 2006 MrsFeelgreat.se
info@mrsfeelgreat.se

Start      Massage      Kontakt  

Om Mrs Feelgreat  referenser  Hälsogrupp  Nyheter

www.mrsfeelgreat.se